perjantai 14. heinäkuuta 2017

Jos se olisi talopaketti...

Meille on vielä auki se seikka, että tulemmeko rakentamaan talon alusta asti itse, eli pitkästä tavarasta, vai ostaisimmeko talopaketin, joka olisi sitten esimerkiksi vesikattoon asti valmis, ja joka viimeisteltäisiin itse.  Meillä ei siis ole vaihtoehtona avaimet käteen- tyylinen ratkaisu. Mies haluaisi tehdä itse kaiken alusta asti, kun taas kirjoittaja haluaisi helpottaa hermoja kaikin mahdollisin keinoin, ja tilaisi edes jotakin valmiina.

Olemme selailleet runsaasti erilaisia talopakettivaihtoehtoja eri valmistajilta, joista osalta löytyy hyvinkin kiinnostavia vaihtoehtoja, kun taas joiltakin ei tunnu löytyvän yhtäkään mielenkiintoa herättävää. Onneksi tarjontaa onkin pilvin pimein! Ja tietenkin, se mikä ei välttämättä meitä kiinnosta, voi jollekin toiselle olla unelmien täyttymys!

Nämä talopaketit on valikoituneet mukaan nyt puhtaasti kiinnostavuuden perusteella. Niitä ei ole vielä syynätty hintojen mukaan, vaan sen teemme sitten, kun olemme saaneet valikoitua näistä ne ykkössuosikit. Lemppari vaihtoehdoista teemme sitten kustannusarviot. jolloin viimeistään joukosta putoaa ne budjettiimme soveltumattomat.

Kiinnostusta herättäneitä:

Läpikäytyjä:


Onko mielessäsi talopakettifirma, jota listalla ei ollut? Vinkkaa ihmeessä kommenteissa lisää vaihtoehtoja, mikäli mieleesi sattuu sellaisia tulemaan, kiitos! :)

5 kommenttia:

 1. Tässä olisi lisää: Sami-talot, Aatelitalo, Eemelitalot, Teijo-talot, Helmitalo ja Sikla (joka oli meidän ensimmäinen rakennusprojekti, nyt toinen käynnistymässä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Jopera, Honkatalot (joskin KALLIS) ja Ainoa. Siinä ne mitä nyt mieleen tuli.

   Poista
  2. Hei, kiitos näistä vinkeistä! Täytyypä ottaa nämä sitten seuraavaksi tutustumisen alle! :) -Anna

   Poista
 2. Moikka, onnea hankkeeseen! Meidän talotoimittaja on Design-Talo, jota voin oman kokemuksen perusteella suositella. Me teemme tai teetämme täysin omista kuvista muuttovalmiin talon, kohta valmis. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos paljon, sitä todella tarvitaan! :) Kiva kuulla kokemuksista, täytyykin käydä tutustumassa myös teidän blogiin! :) Tsemppiä teillekin pian jo onneksi valmiiseen urakkaan! :)

   -Anna

   Poista