keskiviikko 29. elokuuta 2018

Muutoksia

Hei taas pitkän pitkästä aikaa!

Blogi on ollut hiljaa jo jonkin aikaa, ja olisi kiva sanoa, että hiljaisuus johtuu siitä, että olemme olleet niin kiireisiä raksalla... Mutta ei, sillä olemme edelleen samassa pisteessä, kuin muutama kuukausi sitten, ellemme peräti ole jopa pakittaneet jonkin verran, ikävä kyllä.

Maanpohjatutkimusten ja vaaitusten tulosten jälkeen meille selvisi, että suunnittelemaamme taloa ei ole mahdollista toteuttaa budjettimme rajoissa tontille. Tonttimme viettää liian jyrkästi, ja jotta haaveilemamme 1,5 kerroksisen talon saisi tehtyä järkevällä pihamaalla varustettuna, maatöiden hinta nousisi pilviin.

 Se oli pienoinen isku vasten kasvoja, varsinkin, kun haaveilemamme talo olisi ollut mahdollista toteuttaa, ellei tontti olisi siirtynyt. Eli, tämä tilanne on vain monen ikävän sattumuksen summa.  Tämä kaikki selvisi siis kesäkuussa. Nyt, paria kuukautta myöhemmin, olemme päässeet asian kanssa sinuiksi, ja uudenlaisen talon suunnitelmat on saatu mallailtua.

Koska alkuperäinen talohaaveemme ei toteutunut, päätimme pyöräyttää koko homman nurinpäin, sillä valitsimme mielummin täysin erilaisen lähestymistavan, kuin sen, että talo olisi lopulta vähän sinne päin kun on ajateltu. Meille on tulossa siis kaksikerroksinen kivirinnetalo.   

Tämän uudistuneen suunnitelman myötä, tämä blogintekokin alkoi takkuamaan, tämä kun niin vahvasti henki meille itsellemme sitä alkuperäistä suunnitelmaa. Päätimme, että laitamme uuden, nykyiseen malliin sopivamman blogin pystyyn, kokonaan uudet tuulet, tiedättehän.

 Tässä alussa on tullut meille todella monta vastoinkäymistä eteen, joista kaikista emme ole tainneet edes tänne raportoida, alustavien suunnitelmien mukaan kun meillä piti rakentamisen olla tässä vaiheessa tätä vuotta jo ties kuinka pitkälle. Nyt kuitenkin tuntuu taas jo paljonkin toiveikkaammalta asian suhteen, joten eiköhän tämä tästä ala suttaantumaan vielä!

Tuleva osoite on http://villaotava.blogspot.com/ , joskaan sieltä ei vielä tässä vaiheessa mitään löydy. Ilmoitan täällä sitten, kun pääsemme sen suhteen etenemään. Joten, jos koet, että hankkeemme edelleen kiinnostaa muutoksista huolimatta, pistä ihmeessä tuo osoite mieleen :) Odotukset lopputuloksesta alkavat olla jo melko korkealla, on tätä hanketta työstetty tässä kuin Iisakin kirkkoa ;)

-Anna

1 kommentti:

  1. Itse olen aina ihaillut kaksikerroksisia rinnetaloja! Ihan pienestä pitäen. Meille tulee kuitenkin ihan normaali, emme valitettavasti saaneet tonttia jonne semmoisen olisi saanut rakennettua. Nyt meillä on kuljetuspalvelu hakusessa. Pian päästään toivottavasti aloittamaan. https://www.kuljetusnuikka.fi/kuljetuspalvelut

    VastaaPoista